11/15/2010

Fenomena

blackberi satu fenomena yang luar biasa di dalam malaysia..mengalahkan fenomena Dr. Rozmey dan lagu fenomena dari kumpulan search..secara tak langsung ia mengubah fenomena scene-scene percintaan zaman sekarang..

kalau dahulu,skilnya begini.

" hye,siapa nama?..bla..bla..bla..bla..bla.. boleh minta nombor? nanti boleh kita sembang-sembang lagi.. " pup! terus dapat nombor gadis yang kita mahukan..

kalau sekarang, skillnya dah berubah.

" hye,siapa nama?..bla..bla..bla..bla..bla.. boleh minta nombor? nanti boleh kita sembang-sembang lagi.. "

kemudia wanita itu membalas.

" this my BBM pin !@#$%^&*(), u can text me, if u want to chat with me again..thanx and see ya " pup! pecah berderai maruah seorang playboy dimata gadis itu kerana tidak memiliki blackberi.gara-gara dia memiliki Iphone 4..


p/s: gua harap kerajaan dapat ambil serius keadaan ini dan kembalikan scene-scene telefon rumah..hanya melanggan streamyx blockbuster mereka dapat menelefon ke mana-mana talian tetap diseluruh malaysia dengan kadar PERCUMA!

p/ss: susah juga gua nak handle 2 blog dalam satu masa..jadi gua copypaste balik dari blog yang overated ni,jimat masa dan tenaga..

playlist:
1) Search - meniti titian usang
2) Search & Awie - bayangan baiduri
3) Search - www.youjizz.com

3 comments:

avid gunner berkata...

dari dulu lagi gua tertanya-tanya kenapa sistem voicemail kat malaysia old-school gila. tu sbb telefon rumah dah pupus kot. hahaha.

pakd0 berkata...

bab y0ujizz tu mcm sial..
hahahahahah

Shahrul Tanaka Safeai berkata...

avid: nak buat macam mana 53 tahun merdeka ni yg kita dapat..

pakdo: lu memang true youjizz..kah kah kah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...