3/11/2011

Update Pantas.



dalam kehidupan yang serba moden semuanya harus pantas, lambat sikit anda pasti akan ketinggalan..jadi gua up entri ini untuk memantaskan kerja gua di blogbuster..terimalah seberapa pantas dari Sheila On 7..

Graph Jam : Realiti Pemain-pemain Gitar Dalam Sebuah Graf

HAHAHAHAHA!!! On your face, newbies!


inb4 : "Wei, aku selalu jamming lagu ciptaan sendiri, bai! Lu pehal?"

Original source : FAIL Blog

Pics : WHAT ABOUT YOU?

3/08/2011

VIDEO : Kecik-Kecik Lagi Dah Expert Main Gitar!!



Video menunjukkan 5 orang kanak-kanak yang berbakat besar dari Korea Utara sedang membuat persembahan bermain gitar. Memang Awesome!!!

Budak perempuan yang duduk tengah-tengah tu ajak buat band thrash metal sedap jugak tu!

3/01/2011

Video : Penderaan Ke Atas Anjing Robot? (Creepy...)

What's happening, guys?

Aku tak tau kenapa, tapi aku rasa macam sangat disturbing dengan video di bawah. Yelah, walaupun ianya hanyalah seekor (?) robot, tapi oleh kerana gaya berjalan dan bila ditunjukkan cara dia yang terlalu bersusah payah, aku rasa macam robot anjing ni real. Shit!

Apa-apa hal, kasi layan video di bawah. Tengok creepy tak creepy.



Eye Candies : Foto-foto Rockstars Ketika Muda

What's happening, guys?

Aku LOL'D HARD pada muka Kirk Hammet dengan Marilyn Manson! Tak metal langsung!


Dari kiri ke kanan; mengikut turutan :

Zach de la Rocha (Rage Against the Machine)
Eddie Vedder (Pearl Jam)
Steven Tyler (Aerosmith)
Eddie Van Halen (Van Halen)
Axl Rose (Guns N’ Roses)
Marilyn Manson
Alice Cooper
Kid Rock
Scott Weiland (Stone Temple Pilots)
Dave Mustaine (Megadeath)
James Hetfield (Metallica)
Kirk Hammett (Metallica)
Lars Ulrich (Metallica)
Jon Bon Jovi (Bon Jovi)
Jimi Hendrix
Freddie Mercury (Queen)
Bruce Dickinson (Iron Maiden)
Tom Araya (Slayer)
Kip Winger (Winger)
Steve Vai (Whitesnake, Ozzy Osbourne, Solo)
Slash (Guns N’ Roses, Velvet Revolver)
Tommy Lee (Mötley Crüe)
Gene Simmons (KISS)
Paul Stanley (KISS)
Jim Morrison (The Doors)

Sumber asal : ROFLRAZZI
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...