8/15/2011

Video Buster: Price Tag - Gabrielle

umur 3 tahun dah boleh nyanyi lagu price tag dendangan jessie james tapi biasalah bebudak, mesti ada pelat sikit.

"manik manik manik!"




orait video ni di share oleh enydiamond

8/12/2011

Poster Dulu-dulu

Poster promo mari menikmati keindahan dan melawati Tanah Malaya dulu-dulu. 








 

+http://www.malaysiadesignarchive.org/

Video Buster: Mangsa Mercun Bola

okey bermain mercun bila hendak tiba raya adalah satu tradisi bagi seluruh kaum majmuk di malaysia kini. cuma satu je saya nak nasihat kalau main mercun tu main la dengan cara sebenar, bukan menyakat orang atau setting mercun buatan sendiri.

jadi di sini adalah mesej masyarakat dari blog kami. diharapkan ia menjadi satu iktibar dan pendoman buat pemain mercun di luar sana.


8/10/2011

Kucing bermain Drum

Kucing ni memang mempunyai bakat yang besar... LOL

8/09/2011

Super Mario Beatbox

This Is cool BeatBox..Haha

Video Buster: Monyet Biadap

maaflah terpost di bulan puasa ni. tengok sekali dah cukup ye jangan cuba untuk tekan replay lagi. selamat 'enjoice' video ini

8/07/2011

Scene Yang Hilang

Bass Berganda

Sebelum kejadian di lempang Keluarga.

Video Buster: Tangga Piano

biasanya kalau di kl sentral kalau ada tangga dan eskalator, yang mana satu menjadi pilihan ada untuk dilalui? jangan kata tangga. saya sendiri kalau boleh nak mengelak dari menggunakan tangga biar pakai eskalator senang dan tak banyak tenaga.

untuk mengembalikan scene naik tangga, saya syorkan buat tangga piano macam video ini, terus kurang sial orang nak naik eskalator!

8/06/2011

Kl Gangster Parodi

Haha macam haram, parodi untuk Kl Gangster, bukan Kl Gangster tapi iKLan Gangster. Hasil garapan kretif dari anak muda tempatan. Sangat menarik dan memang menarik. Hero ada gaya macam Aaron Aziz dah. kah kah kah. Choki Choki



8/02/2011

Terkencing Ketika Di Samun

Di Bulan Puasa ini banyakkan ibadah dan hindarkan dari gejala Kurang sihat dan bakal memalukan orang.


p/s : Kah Kah Kah ( oi tak baik gelakkan orang)

8/01/2011

Gambar Magis.

sempena bulan ramadhan ini saya akan memaparkan gambar-gambar yang menarik untuk membuatkan anda terfikir sejenak. jangan risau gambar ini tidak membuatkan pahala puasa anda kurang ataupun terbatal.


mana satu yang betul?


sila kira titik hitam. :

orang red indians atau eskimo?

berapa kaki gajah?


Arnab atau Itik?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...