10/26/2011

Perlawanan Robot Di Korea

Permulaan Real Steel...haha tak berapa sempurna tapi perlawanan yang kira...boleh lah. Perlawanan Robot-robot ciptaan di Negara Korea yang menarik.

10/16/2011

Video Buster: May - Meniti Suratan

dah lama saya tidak mengepos entri berkaitan dengan rock kapak. jadi terimalah lagu meniti suratan dendangan kumpulan May ini. suara yantzen memang klasik la siaa!

10/04/2011

Video Buster: Band Jalanan

anda tahu apa maksud pemuzik jalanan? anda tak tahu? saksikan video ini, baru anda tahu siapa pemuzik jalanan yang sebenar-benarnya.




ya inilah namanya pemain muzik jalanan! iaitu bermain muzik sambil menunggang motosikal di atas jalan raya. fucking epic la siaa!

sumber: ulu tiram sxe & youtube

10/03/2011

Poster Tribute untuk Filem Inglorious Bastards

Pernah tonton filem arahan Pengarah berseni Quantin Tarantino. Dia pernah menghasilkan movie seperti planet terror dan sebagainya. Filem Inglorious Bastards merupakan karyanya yang berkisarkan tentang sekumpulan tentera amerika yang berjuang di tanah air jerman melawan puak nazi. Dan dihasilkan juga Poster Tribute untuk Filem Inglorious Bastards.

Poster filemnya yang sebenar versi separuh














Blogbusters Serves You, The Oatmeal.


Here is where you can have your breakfast at anytime.









For more hilarious posts that will literally crack you up, click


10/02/2011

Alat Bantuan Semasa serangan Zomba..

Memang #LOL


Kita tak menjangka sesuatu musibah yang bakal berlaku. Kemungkinan di era sekarang ni tak mustahil jika berlaku sesuatu yang selama ini hanya dibayangkan melalui kisah-kisah hiburan semata-mata. Tidak mustahil. Jadi ini adalah langkah-langkah keselamatan yang perlu ada jika tidak mahu menjadi sebahagian daripada mereka dan bertukar menjadi seorang perajurit. Hahaha LOLLLL!!!





VIDEO : LAGI HAL-HAL BERKENAAN PEMANIPULASIAN LAGU KEPADA DIKIR BARAT YANG SECARA MUTLAKNYA GAGAL!

Tiap kali aku bukak video ni, rasa nak menangis ada, rasa nak gelak ada, rasa kesian ada, rasa nak terajang pintu pun ada. Korang try lah bukak pulak, tengok apa jadi?


Video Buster: Stereo Heart



semenjak akhir-akhir ini, lagu ini sentiasa menjadi pilihan saya untuk di dengari. orang kata lagu ni romantik? saya pula kata, suara adam levine cool kot weh!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...