6/15/2011

Buku Free! Siapa Nak Buku Free??

The other day aku mencari buku kegemaran 'The New Malaysian Essay Part 3' since aku dah ada Part 1 dan 2.

Google di page MPH, haram takde.

Google di internet, di bawah label syarikat yang mengeluarkan buku tersebut, aku dapati buku tersebut boleh didapati dalam naskhah PERCUMA!

Ok ini satu kenyataan. Bukan omongan kosong!


KLIK PADA IMEJ UNTUK KE WEB


Mungkin ada versi yang dah dijual, tapi dengan peek macam ni aku boleh baca dulu dan ubati kerinduan pada essay2 penulis muda pada negara kita yang tercinta ini.

ps:tetap nak beli yang book copy!
PS2: imej apa ntah kat cover ni.abstrak tol!

2 comments:

Nur Yana berkata...

wahhh!! toche2!! dah download.. berat gak bacaan dia doh.. part 1 part 2 xde format pdf yg free download punya gak ke

Hans berkata...

wah...tu la pasal..
aku kadang2 cari dkt laman MPH xpenah ada buku aku nak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...