2/02/2011

Infografik : Jenis-jenis Skru

What's happening, guys?

Yeah, aku tau mungkin benda ni lame pada certain orang tapi to those yang into DIY stuff, yang gemar bertukang, this info-graphic adalah untuk kamu.

Ada ketikanya kita tak tau apa jenis skru yang kita perlukan untuk satu-satu perkara / bahan dan macam mana ghupe-nya. So, worry not, dear tukang-ers.



(klik gambar untuk imej penuh)

Artikel asal - Just Paste It

4 comments:

anak abdullah berkata...

apa beza skru dengan bolt?








ok, aku gugel sendiri.

Paan Ovrtd berkata...

Bolt kena guna machine yang besar untuk penetrate.

LOL! Apa macam lucah je penerangan aku?

LORD ZARA 札拉 berkata...

Banyak benda yang ada kat basikal akak kau ni!

Hahahaha.

Eh, bolt boleh penetrate?

Vibrate?












ok2, lucah.

takky berkata...

tetiba trigat KH form 1...
huhuhuhhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...