2/28/2011

Video : Knock Out Dengan Sekali Tumbuk (18SG)

What's happening, guys?

First thing first - pukul perempuan itu sangat tidak hensem ya, jantan-jantan sekalian.


Aku tak tau apa, bagaimana, kenapa dan siapa dalam video di bawah. Apa yang aku boleh simpulkan adalah, KEMUNGKINAN budak perempuan dalam video tu adalah balak kepada mamat berbaju kelabu / hijau lumut, sekadar nak defense balak dia. MUNGKIN. Tapi yang aku heran cuma satu - "dia tak sador ke badan dia kecik? Mamat-mamat yang sibuk bergumpal tu semua gunjai-gunjai belaka."

Sorry, no audio. Apa-apa pun, still worth watching.

video

Sumber asal : theync.com

(WARNING! Link tak sesuai untuk tempat kerja / Not Safe For Workplace / NSFW)

5 comments:

Paan Ovrtd berkata...

SIAPA PERASAN TYPO DALAM ENTRI NI, DIA HENSEM. FIRST.

RABUN berkata...

apa benda dorang ni semua tgh buat eh? main Royal Rumble apo?

hashimi_chopper berkata...

'KEMUNGKINAN budak perempuan dalam video tu adalah balak kepada mamat...'

BALAK ke AWEK?

Paan Ovrtd berkata...

hashimi_chopper WINS.

Mia L. berkata...

Hah.. pussies. apa daaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...