2/22/2011

Video : Korea's Ultimate Internet Speed Connection

What's happening, guys?

I just happened to stumble upon this video while lurking through the net. Aku selalu jugak wonder macam mana rupanya kalau download movie dengan connection selaju 9MB/s. That is rather fast. So, video di bawah menunjukkan seorang bastard yang meng-show off connection internet dia.

All I've got to say is "Sorry,sorry, sorry, sorry, internet kau memang laju macam tahi..."



inb4 "woi... tiap minit download porn ini macam!"

4 comments:

hashimi_chopper berkata...

fuiiyyoooo...

aku tetaplah pakai brokben bangang ni...

takky berkata...

gile lajuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!
aku yg dok download anime 169mb pun dkat 1 jam lebih...
mamat nie download game size 403mb x smpai 30saat pun...
jelez gile

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

dia orang teknologi bagi yang pandai menjalankan..kat sini kroni

Mia L. berkata...

Fuck this guy. I'm abducting him. :) hahaha. damn you korean guy. tenet kao laju gle! Jeles wa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...